2013 Mr. Olympia: Hebben ze het goed gekregen?

door Matt Meinrod

Na elke enorme IFBB -wedstrijd doe ik graag een achterzicht op het hele evenement dat was. Dit jaar had de heer Olympia me iets speciaals verwacht, maar volgens tal van methoden was het gewoon gezelschap zoals gewoonlijk. Men’s Open bevatte de opkomst van enorme Ramy, Jay’s terugkeer, evenals een rematch van de laatste Montpellier HSC Thuisshirt twee van vorig jaar in Phil en Kai. In de 212 divisie keerde Flex Lewis voorspelbaar terug om zijn tweede kampioenschap te winnen. Aan de dameszijde van de sport zagen we Market Staples Iris Kyle, Adela Garcia, Nicole Wilkins, evenals een trio van familielid -onbekenden, schieten de plaatsing op in Bikini. Naast de rijzende ster van de IFBB, won Dana Linn Bailey, die de afgelopen jaren de ogen van fans heeft geboeid, het Sports Inaugural WPD Olympia Championship. Risicievrij om te stellen dat we geen talloze verstoringen hebben gezien, maar hoe het beste precies de uiteindelijke resultaten waren toen het weekend in de buurt van de gaten werden gehouden? Hier is mijn handvat alle actie.

In de open bodybuilding van heren kwam Phil Heath “On” toen opnieuw in het vooroordeel van vrijdagavond en de deur sloeg over de mogelijkheden van iedereen die hem sloeg voor zijn derde opeenvolgende titel op zaterdag.

Zoals het er nu uitziet, zal niet alleen iemand zoals Kai, Dennis, Rhoden of Ramy-vereiste om op hun best te vinden, maar Phil zal enigszins moeten vinden om de deur te openen om te worden geopend op enige vorm van mogelijkheid van een van streek. Hij is net zo goed consistent met zijn conditionering, spiermassa -pop en volle spiermassa -buiken, evenals gepolijste presentatie om een concurrent te vermaken die geen persoonlijk records raakt. Kai Greene heeft misschien de menigte gewonnen, maar hij had niet voldoende gas in zijn opslagtank om Phil uit te schakelen. Phil Heath is tenslotte het geschenk – en hij verdiende deze overwinning.

De 212 Bodybuilding Division was iets vergelijkbaars met die van de Open. Flex Lewis in de 1e en David Henry in de 2e was een laatste combinatie waar iedereen op de markt mee instemt. Sommigen suggereren dat Jose Raymond in de tweede positie kan glijden, maar het meningsverschil is geen slam -dunk. Flex heeft extreem speciale genetica die waarschijnlijk onbetwist zal blijven, evenals veel als Heath, hij zal verplicht zijn om in te vinden, evenals iemand anders die verplicht is om in lichten uit te vinden om zelfs een gesprek over een overstuur te hebben. Kevin English op de 3e locatie heeft mij en zowat iedereen op de markt die hun hoofd krabben. Hij kwam tenminste niet weg met een succes zoals sommigen hadden verwacht.

Verhuizen naar de vrouwenzijde van de mevrouw Olympia -competitie; Ik heb extreem verschillende indrukken dan de klassen van de mannen. De Bikini Division zag familielid No-Name Women Location in de Top 3 in Ashley Kaltwasser, Yeshaira Robles, evenals Stacey Alexander. De zware favorieten, Nathalia Melo, India Paulino, evenals Amanda Latona geplaatst in respectievelijk 4e, 5e en 6e. Ik zou willen stellen dat deze plaatsen allemaal niet goed waren, maar om waarheidsgetrouw te zijn – wat maakt het uit? Alle zes zijn superhot en ideale 10’s. Zeuren over wie zou moeten hebben, zijn beschikbaar in welke aankoop behoorlijk zwak is. Alle vrouwen in deze divisie wonnen de genetische loterij en zouden elke nacht met een “perma-smile” naar bed moeten gaan.

Fitness is een divisie die me echt op tilt heeft. Iedereen die in huis kijkt en Schalke 04 Thuisshirt aanwezig was in de Orleans Arena zag Oksana Grishina Adela Garcia verslaan voor haar allereerste mevrouw Olympia -titel. Tot de frustratie van veel van de 10.000 aanwezige fans haalde Garcia haar 8e titel uit over Oksana en de traditionele kampioen Tanji Johnson van Arnold. Als ik één klop tegen Grishina heb, is het dat ze exact dezelfde routine heeft gebruikt bij de ARNOLD Traditional en Olympia in ten minste de afgelopen twee jaar. Als vele creatieve atleten van de sport zou ik graag veel meer van haar willen zien. Ze legde de bar ongelooflijk hoog en moet nu zoveel online als het. Wat Adela betreft, ik heb geen concept waarom ze deze overwinningen behaalt. Ze is moe, ouder wordend en haar routine is een terugkeer naar de Gloria Estefan Miami -ruismachine van de jaren 90, “Conga”, single.

In figuur stormde Nicole Wilkins terug na een paar recente teleurstellende definitieve plaatsing om de overwinning te vangen op felle concurrenten Erin Stern, Candice Keene, evenals Heather Dees. Wilkins kwam er veel moeilijker uit dan we haar ooit eerder hebben gezien. Rechters zien graag wijziging en Nicole geleverd. Mensen klopten dat ze haar vrouw naast de deur had verloren ten gunste van een veel meer gespierde lichaamsbouw, maar de wijzigingen hebben duidelijk zijn vruchten afgeworpen toen ze schijnbaar wegliep met de trofee. Voor mij was het fantastisch om haar de juryleden en fans iets nieuws te zien bieden. Ik begon me zorgen te maken dat ze uiteindelijk irrelevant was, maar haar en trainer Hany Rambod probeerden een nieuwe formule uit en deze heeft zijn vruchten afgeworpen. zoals dit resultaat voor Nicole.

En in de nieuwe divisie van de nieuwe vrouwen Uber Superstar DaNa Linn Bailey verpletterde haar competitie op de allereerste WPD Olympia. De IFBB koos ervoor om een kleinere evenals veel meer verhandelbaar lichaam te Australisch Voetbalelftal Thuisshirt kiezen in DLB die een van de belangrijkste fanbases in de sport heeft, net timide van Phil Heath en Jay Cutler. Dit was niet alleen de beste verhuizing vanuit het oogpunt van lichaam, het was de beste verhuizing vanuit een public relations en advertentieperspectief. DLB is het type atleet dat de sport kan globaliseren. Ze is de punk rock Cory Everson; Moeilijk geluk voor zware favorieten Karina Nacimento evenals Juliana Malacarne.

Over het algemeen geloofde ik dat het jurypanel een homerun raakte en enkele positieve krachten in Heath, Lewis, Wilkins, evenals Dana Linn Bailey als bonafide ambassadeurs van de sport en van de IFBB bevestigde.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *